Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σημαντική προσέλευση από logisticians και ανθρώπους του χώρου γενικότερα, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας η όγδοη κατά σειρά συνάντηση εργασίας της κίνησηςUp Greek Logistics.
Στόχος των συναντήσεων εργασίας της κίνησης, ανέφερε ο συντονιστής της Τ
ask Force κ. Σπύρος Ολύμπιος είναι η αναζήτηση ιδεών και προτάσεων από την επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα της χώρας για τη διαμόρφωση ενός εξωστρεφούς Στρατηγικού Σχεδίου για την ανάπτυξη των Logistics, το οποίο θα καθορίζει και θα εξειδικεύει τους στόχους και τις προτεραιότητες της πολιτικής και θα περιγράφει τα μέσα (πόρους, μέτρα πολιτικής, προγράμματα) επίτευξης των στόχων αυτών.
Παίρνοντας τον λόγο, μετά την παρουσίαση του μοντέλου της εφοδιαστικής αλυσίδας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας από στελέχη της εταιρείας και ειδικά απο τον κυριο Ρηγα Κουτρουμανο Central Logistics Manager , ο κ. Ολύμπιος αναφέρθηκε σύντομα στα όσα έγιναν στην χρονιά που πέρασε, αλλά και στους στόχους για την τρέχουσα χρονιά.
Hπροσπάθεια της ομάδας επικεντρώνεται σε δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Γερμανία. Η κίνησηUp Greek Logistics, όπως ανακοινώθηκε, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα συμμετέχει στην 14η Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης ΜεταφορώνTRANSPORT LOGISTIC (04.06 – 07.06.2013) στο Μόναχο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, ηTransport Logistic συνοδεύεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επισκεψιμότητα. Πάνω από 4.300 ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν κατά την τελευταία διοργάνωση σε πάνω από 30 εκδηλώσεις με περισσότερους από 250 ομιλητές. Το 6ο Διεθνές Συνέδριο για την αεροπορική μεταφορά εμπορευμάτων,Air Cargo Europe 2013, και το 7ο Διεθνές Συνέδριο για τη θαλάσσια μεταφορά αγαθών,marilog 2013, θα αποτελέσουν και πάλι σημείο συνάντησης και επαφών για τη βιομηχανία οργάνωσης μεταφορών. Εκδηλώσεις στις οποίες εχει δηλώσει συμμετοχή η Up Greek Logistics με παρουσιάσεις και δραστηριότητες για ενίσχυση της εικόνας των logistics στην Ελλάδα.
Η δεύτερη εκδήλωση είναι τοInternational Logistics Conference που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο το φθινόπωρο.
 
Ήδη η ομάδα σε συνεργασία με ειδικούς προχωρεί στην παραγωγή videoclip με προσήλωση στην ποιότητα, την αισθητική και το ιδιαίτερο ύφος, σχετικά με τις δυνατότητες της χώρας μας στα logistics.
Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Σπύρο Ολύμπιο, σύντομα θα «βγει στον αέρα» ένα δυναμικό portal. Η κίνηση Up Greek Logisticsθα δώσει έμφαση στο κύρος, την καινοτομία, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών του κλάδου. Τoportal θα έχει ως στόχο να αποτυπώσει την εικόνα του κλάδου στην Ελλάδα και να παρουσιάσει τη φιλοσοφία και το εύρος των δραστηριοτήτων του.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις ανταλλαγές ευχών για ένα καλύτερο από τους προηγούμενους χρόνο. Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο πρωτο δεκαπενθημερο του Μαρτίου.Οπως πάντα η έκπληξη του τόπου συνάντησης αναμένεται μέσα απο τα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου